Lancering EerlijkWinkelen app

maandag 11 juni 2018

Zelfs met winkelen kun je een bijdrage leveren aan een betere wereld. Met de app Eerlijk winkelen kan je zien waar je duurzame en eerlijke producten kan kopen. Nu ook met de Wijkse winkels!

EerlijkWinkelen app wijst weg naar duurzame producten
Zelfs met winkelen kun je een bijdrage leveren aan een betere wereld. De vraag is vaak waar  je dan duurzame producten kan kopen. Met de app EerlijkWinkelen heb je plattegronden van ruim 60 gemeenten bij de hand, met daarop bijna 2000 winkels waar je eerlijk kunt winkelen. En het leuke is: Wijk bij Duurstede staat nu ook in die app!
Snel een overzicht van winkels met fair trade, biologische en tweedehands producten
De app wijst je de weg naar winkels die fair trade, biologische of tweedehands producten verkopen. Zo heb je in een mum van tijd een overzicht van de eerlijke winkels in de stad waar je je bevindt.
De EerlijkWinkelen app voor Wijk start tijdens de Markt van de Toekomst
Tijdens de Markt van de Toekomst op 26 mei is om 14 uur de officiële lancering van de app voor Wijk bij Duurstede. Deze mooie taak ligt bij wethouder duurzaamheid, Hans Marchal, en twee deelnemers aan de app: Caroline Kouwenhoven (van The Home Company, onderdeel van het Woontheater) en Ellen Vunderink  (van Ellen Natuurlijk). Daarbij ontvangen 10 mensen in het publiek, een tasje met traktaties. Het deelnemen aan de app voor Wijk bij Duurstede is een initiatief van de werkgroep Fairtrade Wijk bij Duurstede en de Wereldwinkel.
Het aanbod in Wijk bij Duurstede in de app heeft veel variatie 
Hoewel Wijk bij Duurstede een kleine gemeente is, kunnen we trots zijn op het duurzame aanbod. Het winkelaanbod is bovendien heel gevarieerd: van kleding tot cadeauartikelen en van groente en fruit tot meubels. Ook staan Wijkse horecagelegenheden in de app. Via sociale media knoppen in de app kun je meteen aan je vrienden en volgers laten weten welke leuke winkel met eerlijke producten je ontdekt hebt.
De app is gratis te downloaden
Dit downloaden kan ook via de website www.eerlijkwinkelen.nl, waar eveneens alle informatie over de app terug te vinden is.
Zo zie je, dat je je leven niet drastisch hoeft om te gooien om een steentje bij te dragen aan een duurzame wereld.

« Terug

Reacties op 'Lancering EerlijkWinkelen app'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.