Bedrijven

Procurios

Procurios staat voor slimmer werken met internet. We helpen uw doel sneller te bereiken met marketing, e-commerce en collaboration in een all-in-one oplossing. Waarmee kunnen we u verder helpen? We ondersteunen Fairtrade WBD graag - het is onze bijdrage aan een eerlijkere en duurzamere wereld.

Urschel
Is de wereldleider van Voedsel Snijtechnologie en de ontwikkeling van grote voedselverwerkende machines. Het is een internationaal bedrijf gevestigd in Gemeente WBD. Zij dragen onze gemeenschap en Fairtrade WBD een warm hart toe en gebruiken Fairtrade koffie en thee.

FORTUNE Kromme Rijnstreek
Onder leiding van Ton van Amerongen levert Fortune koffieautomaten, ingrediënten - waaronder Fairtrade koffie en thee - en persoonlijke professionele service.
Ook sponsort Fortune hot drinks een koffieproject in Oeganda waarbij zo'n 200 gezinnen met hun eigen koffieplantages een beter bestaan kunnen opbouwen. Zie onderstaand YouTube filmpje:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=191&v=wfkUMssRCRI

Communikaatie
Karen levert een maatwerk bijdrage aan de communicatiestrategie en de daaruit voortvloeiende doelstellingen en acties van haar klanten. En daarbij worden fairtrade, duurzaamheid en mvo actief meegenomen middels verantwoorde Kerstpakketten, MVO gifts en relatiegeschenken.