Jouw school Fairtrade

KOOP FAIRTRADE PRODUCTEN
Koop je Fairtrade producten, dan kies je voor eerlijke maar vooral ook voor kwalitatieve, lekkere producten. Denk maar eens aan koffie, thee, suiker, koekjes, fruit, sappen en broodbeleg. Genoeg keus om iedere dag op jouw school Fairtrade producten te gebruiken.

COMMUNICEER OVER FAIRTRADE

Door Fairtrade producten te gebruiken kan jouw school zich onderscheiden. Draag daarom uit dat je aandacht schenkt aan dit onderwerp. Fairtrade Wijk bij Duurstede kan je hierbij ondersteunen. Bij ons kun je promotiemateriaal en lesmateriaal bestellen om leerlingen, personeel en bestuur te laten weten wat Fairtrade is.

BLIJF ACTIEF

Kiezen voor Fairtrade kan jouw school een positief imago opleveren. Krijg aandacht, en houd deze aandacht vast door het organiseren van diverse acties. Het makkelijkste is om daarbij aan te sluiten bij activiteiten die de school sowieso al onderneemt. Ook hierbij kun je de hulp van Fairtrade Wijk bij Duurstede inroepen: samen richten we een projectweek in, brengen we een bezoekje aan de Wereldwinkel of bereiden we een les voor.

Wil je weten hoe je school Fairtrade wordt?